Bespreek uw wensen

Voor vragen en maatwerk over zakelijk parkeren, neem contact op met:

Patrick Druiventak
Accountmanager Gemeente Rotterdam

010-2679391

pa.druiventak@rotterdam.nl
Bereikbaar tijdens kantooruren op ma,di,do,vr

Zakelijk parkeren in Rotterdam

We denken graag mee!

Mobiliteit betekent voor ondernemers alles. Daar zijn wij bij de Gemeente Rotterdam ons van bewust. U en uw medewerkers zijn veel onderweg en u wilt snel de auto parkeren. We hebben een aantal oplossingen die bijdragen aan de snelheid waarmee u graag wilt ondernemen. Neem bijvoorbeeld een abonnement op een stadsgarage, dat scheelt een hoop gedoe!

Waarom zakelijk parkeren?

  • Makkelijk in – en uitrijden via de mobiele telefoon
  • Ook handig: een flexibel abonnementen, geldig voor een aantal maanden
  • Geen gedoe met declaraties, kleingeld of afrekenen
  • Enorme tijdwinst; nooit meer zoeken naar een plek op straat
  • Geen parkeerboetes
  • Ook slim: uitrij- en waardekaarten voor uw klanten

De mogelijkheden op een rij:

  • Sluit een abonnement af voor parkeren in de stadsgarages van de gemeente Rotterdam. Voor bedrijven en organisaties die zes of meer abonnementen willen afsluiten, bieden wij standaard-abonnementen.
  • Wilt u minder dan zes abonnementen afsluiten? Dit kunt u direct regelen via Gemeente Rotterdam. Hier kunt u ook terecht voor particuliere abonnementen.
  • Koop uitrij- en waardekaarten (vanaf 1 uur tot 24 uurs) voor klanten of bezoekers. Meer informatie hierover vindt u hier. U bestelt de waardekaarten gemakkelijk online bij Mijn Loket van de Gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig. E-herkenning inlogcode aanvragen.

Abonnementbundels

Voor 6 of meer abonnementen

Product Wanneer geldig Prijs per maand
P + R abonnement Gehele dag, 7 dagen de week (voorwaarde: gebruik OV Chip) Vanaf € 30.51 p.s. niet btw-plichtig
Onbeperkt parkeren Gehele dag, 7 dagen in de week Vanaf € 187.10 p.s. excl. btw
Flexibele werktijden 5 x 24 uur Vanaf € 168.20 p.s. excl. btw
Kantooruren Ma. t/m vr. van 07.00 tot 19.00 uur Vanaf € 144.57 p.s. excl. btw

Enkele zakelijke abonnementen kunt u regelen via Gemeente Rotterdam

Abonnementen op maat voor u en uw personeel

Naast onze standaardproducten kijken we graag samen met u naar het best passende parkeerproduct. Zo kunnen we een abonnement voor u samenstellen welke voldoet aan al uw specifieke wensen, bijvoorbeeld voor parkeerplekken voor uw personeel en bezoekers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bespreek uw wensen

Voor vragen en maatwerk over zakelijk parkeren, neem contact op met:

Patrick Druiventak

010-2679391

pa.druiventak@rotterdam.nl
Bereikbaar tijdens kantooruren op ma,di,do,vr

Uitrij- en waardekaarten

Voor uw klanten of bezoekers

Wilt u bijdragen in de parkeerkosten van uw klanten of bezoekers? Dat kan! Door gebruik te maken van de uitrij- of waardekaarten voor openbare stadsgarages.

Uitrij- en waardekaarten zijn kaarten die je als bedrijf van te voren aanschaft voor klanten of bezoekers. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten vanaf 1 tot 24 uurs.
Meer informatie en tarieven Waardekaarten

Uitrij- en waardekaarten bestel je gemakkelijk online bij Mijn Loket van de Gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig.

Bespreek uw wensen

Voor vragen en maatwerk over zakelijk parkeren, neem contact op met

Patrick Druiventak

010-2679391

pa.druiventak@rotterdam.nl
Bereikbaar tijdens kantooruren op ma,di,do,vr

Veelgestelde vragen over abonnementen

Kan ik voor mijn personeel voordelig parkeerplekken regelen?

Buiten de standaardproducten als uitrij- en waardekaarten en abonnementen is maatwerk altijd mogelijk. Dus neem voor de mogelijkheid ‘voordelig parkeerplekken regelen voor het personeel’ contact op via het Service & Contact formulier en selecteer Informatie en vervolgens Maatwerk parkeeroplossingen. Samen komen we dan tot een passend product.

Waar kan ik uitrij- en waardekaarten bestellen?

Uitrij- en waardekaarten zijn kaarten die je als bedrijf van te voren aanschaft voor klanten of bezoekers. Met deze kaarten draag je bij in hun kosten voor het parkeren in een van de stadsgarages van gemeente Rotterdam. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, 24-uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten. Uitrij- en waardekaartenkaarten bestel je gemakkelijk online bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.

Hoe werkt online een parkeerplaats reserveren?

Met de online reserveringsmodule kan je vooraf online een parkeerplaats reserveren en betalen. Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages. Je rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer je binnen de reserveringstijd de stadsgarage verlaat, hoef je ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat. Naast speciale actietarieven bij bijvoorbeeld evenementen, bieden wij ook voordeelkaarten aan. Je vindt deze op de 'Jouw voordeel'-pagina.

Hoe kan ik een abonnement aanvragen?

Iedereen komt in aanmerking voor een abonnement in onze parkeergarages (voor P+R terreinen is dit nog niet mogelijk). De enige voorwaarde is dat er plaats moet zijn. Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente.  Bij het inloggen heb je een DigiD nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.