20 februari 2018

Pay010: dé app voor parkeren in Rotterdam

Eenvoudig en snel parkeren in Rotterdam! Met de nieuwe Pay010 app betaal je zonder verplichte registratie en abonnementskosten voor je parkeerplek. De Rotterdamse betaalautomaat is vervangen door een handige app. Je betaalt eenvoudig vooraf voor je parkeerplaats met iDeal of je creditcard.

Download de app nu gratis in de App Store of Playstore.

De betaalautomaat blijft

In Rotterdam blijft de mogelijkheid bestaan om bij de parkeerautomaat te betalen, al zijn het er de afgelopen jaren wel minder geworden. Naast de betaalautomaat is er een breed aanbod aan parkeerapp’s, maar de groep mensen die niet gewend is aan betaald parkeren blijft de voorkeur houden voor de betaalautomaat. Aangezien de app dezelfde functie heeft, is de gemeente Rotterdam een samenwerking met Ease2pay aangegaan, zij hebben Pay010 ontwikkeld om parkeren snel en gemakkelijk te betalen.

Creditcard

Naast iDeal is het ook mogelijk in de app om met je creditcard af te rekenen. Een betaaloptie die ook voor veel toeristen handig is.

Registreren

Het is niet verplicht om je te registeren om de app te gebruiken. Een groot voordeel van registreren is dat, indien je korter parkeert dan vooraf verwacht, je resterende tijd wordt bewaard. Deze tijd wordt bij je volgende parkeertransactie ingezet. Omdat je, net als bij een betaalautomaat, vooraf betaalt voor het parkeren kan deze regeling aantrekkelijk zijn.

Meer weten? Kijk bij de veelgestelde vragen of je vraag al gesteld is.