Stadsgarage
Veranda

Siem Heidenstraat 6, 3077MS Nu geopend

Ben je van plan om een filmpje te pakken bij Pathé De Kuip? Of een woonwinkel te bezoeken en gezellig op Zuid een hapje te eten? Parkeer dan bij De Veranda. Het eerste uur parkeer je hier gratis.

Let op: Bij evenementen in Stadion Feyenoord is de gehele garage gereserveerd voor het Stadion Feyenoord en daarom niet toegankelijk voor andere gasten. (Kijk voor een overzicht van evenementen in Stadion Feyenoord op: www.dekuip.nl)

Algemene informatie

Tarieven

Starttarief
Parkeer de eerste 60 minuten gratis

Tarief
€ 0.50 per 24 minuten

Maximaal dagtarief
€ 13.00

Openingstijden

Ma: 06:00 - 18:00

Di: 06:00 - 18:00

Wo: 06:00 - 18:00

Do: 06:00 - 23:00

Vr: 06:00 - 01:00

Za: 08:00 - 01:00

Zo: 08:00 - 01:00

Overige informatie

Tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord:

  • In de garage €2,- p.u. (van 3 uur voor tot 2 uur na de wedstrijd & 1ste uur gratis)
  • Op straat €4,- p.u. (van 3 uur voor tot 2 uur na de wedstrijd)

Betaalmogelijkheden

parking app pin cash

Diensten

Toegankelijk voor rolstoelen Toegankelijk voor rolstoelen

EHBO EHBO

Camera toezicht Camera toezicht

Lift aanwezig Lift aanwezig

Kenmerken

210 cm Doorijhoogte

589 Parkeerplekken

Veelgestelde vragen

Kan ik voor mijn personeel voordelig parkeerplekken regelen?

Buiten de standaardproducten als uitrij- en waardekaarten en abonnementen is maatwerk altijd mogelijk. Dus neem voor de mogelijkheid ‘voordelig parkeerplekken regelen voor het personeel’ contact op via het Service & Contact formulier en selecteer Informatie en vervolgens Maatwerk parkeeroplossingen. Samen komen we dan tot een passend product.

Waar kan ik uitrij- en waardekaarten bestellen?

Uitrij- en waardekaarten zijn kaarten die je als bedrijf van te voren aanschaft voor klanten of bezoekers. Met deze kaarten draag je bij in hun kosten voor het parkeren in een van de stadsgarages van gemeente Rotterdam. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, 24-uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten. Uitrij- en waardekaartenkaarten bestel je gemakkelijk online bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.

Hoe werkt online een parkeerplaats reserveren?

Met de online reserveringsmodule kan je vooraf online een parkeerplaats reserveren en betalen. Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages. Je rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer je binnen de reserveringstijd de stadsgarage verlaat, hoef je ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat. Naast speciale actietarieven bij bijvoorbeeld evenementen, bieden wij ook voordeelkaarten aan. Je vindt deze op de 'Jouw voordeel'-pagina.

Hoe kan ik een abonnement aanvragen?

Iedereen komt in aanmerking voor een abonnement in onze parkeergarages (voor P+R terreinen is dit nog niet mogelijk). De enige voorwaarde is dat er plaats moet zijn. Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente.  Bij het inloggen heb je een DigiD nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.
Alle veelgestelde vragen