Stadsgarage
Veranda

Siem Heidenstraat 6, 3077MS Nu geopend

Hier parkeren geeft je al een voorsprong. Er bestaat namelijk geen sterker woord dan Feyenoord, en er bestaat geen betere plek om te parkeren bij de Kuip dan hier. Dus pak je sjaal, pak je shirt en pak je spandoek en geniet van de wedstrijd.

Het eerste uur parkeer je gratis bij Veranda.

Bij evenementen in Stadion Feyenoord geldt een afwijkend tarief. Je betaalt dan (na het eerste uur gratis parkeren) € 0,50 per 15 minuten. Bij thuiswedstrijden van Feyenoord geldt het afwijkende tarief 3 uur voor aanvang van de wedstrijd tot 2 uur na het (verwachte) einde van de wedstrijd.

Algemene informatie

Tarieven

Starttarief
Parkeer de eerste 60 minuten gratis

Tarief
€ 0.50 per 25 minuten

Maximaal dagtarief
€ 12.00

Openingstijden

Ma: 06:00 - 18:00

Di: 06:00 - 18:00

Wo: 06:00 - 18:00

Do: 06:00 - 23:00

Vr: 06:00 - 01:00

Za: 08:00 - 01:00

Zo: 08:00 - 01:00

Overige informatie

Tijdens thuiswedstrijden van Feyenoord:

  • In de garage €2,- p.u. (van 3 uur voor tot 2 uur na de wedstrijd & 1ste uur gratis)
  • Op straat €4,- p.u. (van 3 uur voor tot 2 uur na de wedstrijd)

Betaalmogelijkheden

cash pin

Diensten

Toegankelijk voor rolstoelen Toegankelijk voor rolstoelen

EHBO EHBO

Camera toezicht Camera toezicht

Lift aanwezig Lift aanwezig

Kenmerken

210 cm Doorijhoogte

589 Parkeerplekken

Veelgestelde vragen

Kan ik voor mijn personeel voordelig parkeerplekken regelen?

Buiten de standaardproducten als uitrij- en waardekaarten en abonnementen is maatwerk altijd mogelijk. Dus neem voor de mogelijkheid ‘voordelig parkeerplekken regelen voor het personeel’ contact op via het Service & Contact formulier en selecteer Informatie en vervolgens Maatwerk parkeeroplossingen. Samen komen we dan tot een passend product.

Waar kan ik uitrij- en waardekaarten bestellen?

Uitrij- en waardekaarten zijn kaarten die je als bedrijf van te voren aanschaft voor klanten of bezoekers. Met deze kaarten draag je bij in hun kosten voor het parkeren in een van de stadsgarages van gemeente Rotterdam. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, 24-uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten. Uitrij- en waardekaartenkaarten bestel je gemakkelijk online bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.

Hoe werkt online een parkeerplaats reserveren?

Met de online reserveringsmodule kan je vooraf online een parkeerplaats reserveren en betalen. Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages. Je rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer je binnen de reserveringstijd de stadsgarage verlaat, hoef je ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat. Naast speciale actietarieven bij bijvoorbeeld evenementen, bieden wij ook voordeelkaarten aan. Je vindt deze op de 'Jouw voordeel'-pagina.

Hoe kan ik een abonnement aanvragen?

Iedereen komt in aanmerking voor een abonnement in onze parkeergarages (voor P+R terreinen is dit nog niet mogelijk). De enige voorwaarde is dat er plaats moet zijn. Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente.  Bij het inloggen heb je een DigiD nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.
Alle veelgestelde vragen