P+R Terrein
Slinge

Slinge (metro) 763, 3086EZ 24/7 geopend

Maak gemakkelijk de overstap op het metronet en rij daarna rechtstreeks de binnenstad in. Ideaal wanneer je ’s ochtends en ’s avonds de files rondom de binnenstad wilt vermijden.

Je parkeert gratis op dit P+R terrein als je daarna verder reist met het openbaar vervoer (reis van- en naar het P+R terrein met het openbaar vervoer en een OV chipkaart). Bij alleen een heen- of terugreis naar het P+R terrein betaal je het reguliere tarief.

Voorwaarden voor gratis parkeren:

  • Je reist met een OV-chipkaart en koopt binnen één uur na uitchecken op station Slinge een uitrijkaart bij de parkeerautomaat.

  • Na 72 uur treedt het normale tarief van € 0,50 per 17 minuten met een maximum van € 18,- per dag in werking.

  • Let op: je parkeert alleen gratis als je reist met een OV chipkaart. (Zowel de plastic als de kartonnen kaarten worden geaccepteerd) Papieren vervoersbewijzen en acties van winkelketens komen niet in aanmerking voor deze korting.

Wanneer je niet met het openbaar vervoer reist, dan betaal je het geldende parkeertarief van € 0,50 per 17 minuten met een maximum van € 18,- per dag.

Algemene informatie

Tarieven

Tarief
€ 0.50 per 17 minuten

Maximaal dagtarief
€ 18.00

Openingstijden

24 uur, 7 dagen per week

Overige informatie

Bij gebruik OV parkeer je gratis.

Betaalmogelijkheden

pin mastercard visa amex cash

Diensten

Toegankelijk voor rolstoelen Toegankelijk voor rolstoelen

Elektrisch opladen mogelijk Elektrisch opladen mogelijk

EHBO EHBO

Camera toezicht Camera toezicht

Kenmerken

210 cm Doorijhoogte

849 Parkeerplekken

4 Oplaadpunten aanwezig

Veelgestelde vragen

Kan ik voor mijn personeel voordelig parkeerplekken regelen?

Buiten de standaardproducten als uitrij- en waardekaarten en abonnementen is maatwerk altijd mogelijk. Dus neem voor de mogelijkheid ‘voordelig parkeerplekken regelen voor het personeel’ contact op via het Service & Contact formulier en selecteer Informatie en vervolgens Maatwerk parkeeroplossingen. Samen komen we dan tot een passend product.

Waar kan ik uitrij- en waardekaarten bestellen?

Uitrij- en waardekaarten zijn kaarten die je als bedrijf van te voren aanschaft voor klanten of bezoekers. Met deze kaarten draag je bij in hun kosten voor het parkeren in een van de stadsgarages van gemeente Rotterdam. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, 24-uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten. Uitrij- en waardekaartenkaarten bestel je gemakkelijk online bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.

Hoe werkt online een parkeerplaats reserveren?

Met de online reserveringsmodule kan je vooraf online een parkeerplaats reserveren en betalen. Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages. Je rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer je binnen de reserveringstijd de stadsgarage verlaat, hoef je ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat. Naast speciale actietarieven bij bijvoorbeeld evenementen, bieden wij ook voordeelkaarten aan. Je vindt deze op de 'Jouw voordeel'-pagina.

Hoe kan ik een abonnement aanvragen?

Iedereen komt in aanmerking voor een abonnement in onze parkeergarages (voor P+R terreinen is dit nog niet mogelijk). De enige voorwaarde is dat er plaats moet zijn. Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente.  Bij het inloggen heb je een DigiD nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.
Alle veelgestelde vragen