Stadsgarage
Boulevard Zuid

Polderstraat 10, 3074XJ Gesloten

Ready? Set…shop! Wie zijn shopping-hart op wil halen op Rotterdam Zuid zit perfect bij deze garage. Parkeer je auto direct aan de Beijerlandselaan met al haar winkels en (eet)cafés, en neem gelijk een kijkje bij de grootste moskee van Nederland.

Algemene informatie

Tarieven

Starttarief
Parkeer de eerste 30 minuten gratis

Tarief
€ 0.50 per 23 minuten

Maximaal dagtarief
€ 13.00

Openingstijden

Ma: 07:00 - 21:30

Di: 07:00 - 21:30

Wo: 07:00 - 21:30

Do: 07:00 - 21:30

Vr: 07:00 - 21:30

Za: 07:00 - 20:45

Zo: 11:00 - 19:00

Betaalmogelijkheden

parking app pin cash

Diensten

Toegankelijk voor rolstoelen Toegankelijk voor rolstoelen

EHBO EHBO

Camera toezicht Camera toezicht

Lift aanwezig Lift aanwezig

Kenmerken

190 cm Doorijhoogte

189 Parkeerplekken

Veelgestelde vragen

Kan ik voor mijn personeel voordelig parkeerplekken regelen?

Buiten de standaardproducten als uitrij- en waardekaarten en abonnementen is maatwerk altijd mogelijk. Dus neem voor de mogelijkheid ‘voordelig parkeerplekken regelen voor het personeel’ contact op via het Service & Contact formulier en selecteer Informatie en vervolgens Maatwerk parkeeroplossingen. Samen komen we dan tot een passend product.

Waar kan ik uitrij- en waardekaarten bestellen?

Uitrij- en waardekaarten zijn kaarten die je als bedrijf van te voren aanschaft voor klanten of bezoekers. Met deze kaarten draag je bij in hun kosten voor het parkeren in een van de stadsgarages van gemeente Rotterdam. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, 24-uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten. Uitrij- en waardekaartenkaarten bestel je gemakkelijk online bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.

Hoe werkt online een parkeerplaats reserveren?

Met de online reserveringsmodule kan je vooraf online een parkeerplaats reserveren en betalen. Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages. Je rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer je binnen de reserveringstijd de stadsgarage verlaat, hoef je ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat. Naast speciale actietarieven bij bijvoorbeeld evenementen, bieden wij ook voordeelkaarten aan. Je vindt deze op de 'Jouw voordeel'-pagina.

Hoe kan ik een abonnement aanvragen?

Iedereen komt in aanmerking voor een abonnement in onze parkeergarages (voor P+R terreinen is dit nog niet mogelijk). De enige voorwaarde is dat er plaats moet zijn. Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente.  Bij het inloggen heb je een DigiD nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.
Alle veelgestelde vragen