9 februari 2018

Parkeer het eerste half uur gratis in deze stadsgarages

Leuk nieuws! In drie Rotterdamse stadsgarages parkeer je vanaf nu het eerste half uur gratis. Daarna geldt het reguliere voordelige tarief van de stadsgarage. Je parkeert het eerste half uur gratis in de volgende garages: Lusthofstraat, Colosseumweg en Boulevard Zuid. Pak je voordeel en parkeer in een van deze goed gelegen garages.

Lusthofstraat

Kralingen heeft veel meer te bieden dan alleen een plas en een bos. Deze parkeergarage, midden in de wijk Kralingen, bevindt zich vlakbij de winkels, supermarkten en cafés van de Lusthofstraat en de Oudedijk.
Lees meer

Colosseumweg

De grootste moskee van Nederland heeft natuurlijk ook genoeg parkeerplekken nodig. Deze garage bevindt zich direct naast de bekende Essalam Moskee, zodat er altijd wel een plek te vinden is. Of je er nu komt voor het gebed of om het indrukwekkende gebouw te bewonderen. En ook de winkels van de Beijerlandselaan bevinden zich vlakbij.
Lees meer

Boulevard Zuid

Ready? Set…shop! Wie zijn shopping-hart op wil halen op Rotterdam Zuid zit perfect bij deze garage. Parkeer je auto direct aan de Beijerlandselaan met al haar winkels en (eet)cafés, en neem gelijk een kijkje bij de grootste moskee van Nederland.
Lees meer