Over parkeren in Rotterdam

Rotterdam is ondernemend en aantrekkelijk. Rotterdam is de stad van initiatief en vernieuwing. Rotterdam is altijd in ontwikkeling. In het centrum maken we ruimte voor recreatie en groen, voor wonen en werken, voor fietsen en duurzaam vervoer. Het is dan ook belangrijk dat er zo min mogelijk geparkeerd wordt op straat. Onze stadsgarages op centrale plekken in het centrum bieden een slim alternatief en zijn nog goedkoper ook.

ONZE 8 Slimme UITGANGSPUNTEN

Dit willen we voor jou bereiken:

1. LEEFBAARHEID: Rotterdam wil een stad zijn die leefbaar is. Dankzij P+R’s en stadsgarages is er minder blik op straat. Wees slim, zet je auto aan de rand van de stad of onder de grond!

2. GOEDKOOP PARKEREN: Parkeren moet makkelijk zijn, maar ook goedkoop. Daarom vind je bij ons het goedkope tarief van € 2.

3. SNEL OP PLEK VAN BESTEMMING: Je bevindt je altijd dichtbij je afspreekplek dankzij onze centrale locaties, die altijd vlakbij het OV zijn.

4. VEILIG: Onze stadsgarages zijn ruim opgezet, betrouwbaar en goed verlicht. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden en oplaad-punten voor elektrische auto’s.

5. INNOVATIE: Iedere parkeeractie bouwt mee aan onze kennis hierover. We zijn altijd op zoek naar slimme innovaties en nog meer gebruikersgemak.

6. ALLE INFORMATIE OP EEN PLEK: Om je de moeite van het zelf uitzoeken te besparen, kun je alles met betrekking navigeren en parkeren vinden op Parkereninrotterdam.nl.

7. ZAKELIJK GROEIEN: Voor ondernemers en bedrijven willen we de stad toegankelijk en open houden. Voor ondernemers is er Zakelijk Parkeren in Rotterdam.

8. BEWONERSGEMAK Alle bewoners en bezoekers die dagelijks in de stad parkeren willen we zo goed mogelijk van dienst zijn. Bezoek de Gemeente-website voor vergunningen, mindervaliden-aanpassingen en overige zaken. Heb je slimme ideeën hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren? We horen het graag. Mail naar garageparkeren@rotterdam.nl

Voor reacties en suggesties

Rotterdam, maar ook deze website is altijd in ontwikkeling. Heb je suggesties? Mail ons dan via info@parkereninrotterdam.nl. Je kunt hier ook terecht met vragen en opmerkingen.