Stadsgarage
Schouwburgplein 1

Schouwburgplein 22, 3012CL

24/7 geopend 376 plekken vrij

Vanuit het Schouwburgplein bevind je je direct in het culturele hart van Rotterdam. De Schouwburg Rotterdam, de Doelen, de bioscoop en natuurlijk de cafés en restaurants rondom het Schouwburgplein. En je staat vlakbij de Lijnbaan, het kloppend winkelhart van Rotterdam.

Bekijk hier de routebeschrijving naar parkeergarage Schouwburgplein 1 (& 2).

Bekijk hier de route (video) naar parkeergarage Schouwburgplein 1 of 2 (Kies voor 1 of 2 in de Weenatunnel).

Reserveer nu met korting!

Makkelijk geregeld en korting op jouw parkeersessie.
Iedereen kan reserveren. meer informatie

Reserveren

Algemene informatie

Tarieven

Dagtarief (06:00 - 22:00)
€0.50 per 15 minuten

Nachttarief (22:00 - 06:00)
€1.00 per 60 minuten

Maximaal dagtarief
€20.00

Let op: online reserveren is stukken voordeliger.

Openingstijden

24 uur, 7 dagen per week

Betaalmogelijkheden

cash pin amex mastercard visa

Diensten

Toegankelijk voor rolstoelen Toegankelijk voor rolstoelen

Elektrisch opladen mogelijk Elektrisch opladen mogelijk

EHBO EHBO

Camera toezicht Camera toezicht

Lift aanwezig Lift aanwezig

Defibrilator Defibrilator

Kenmerken

210 cm Doorijhoogte

730 Parkeerplekken

2 Oplaadpunten aanwezig

Veelgestelde vragen

Kan ik voor mijn personeel voordelig parkeerplekken regelen?

Buiten de standaardproducten als uitrij- en waardekaarten en abonnementen is maatwerk altijd mogelijk. Dus neem voor de mogelijkheid 'voordelig parkeerplekken regelen voor het personeel' contact op met info@parkereninrotterdam.nl.

Waar kan ik uitrij- en waardekaarten bestellen?

Uitrij- en waardekaarten zijn kaarten die je als bedrijf van te voren aanschaft voor klanten of bezoekers. Met deze kaarten draag je bij in hun kosten voor het parkeren in een van de stadsgarages van gemeente Rotterdam. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, 24-uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten. Uitrij- en waardekaartenkaarten bestel je gemakkelijk online bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.

Hoe werkt online een parkeerplaats reserveren?

Met de online reserveringsmodule kan je vooraf online een parkeerplaats reserveren en betalen. Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages. Je rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer je binnen de reserveringstijd de stadsgarage verlaat, hoef je ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat. Naast speciale actietarieven bij bijvoorbeeld evenementen, bieden wij ook voordeelkaarten aan. Je vindt deze op de 'Jouw voordeel'-pagina.

Hoe kan ik een abonnement aanvragen?

Iedereen komt in aanmerking voor een abonnement in onze parkeergarages (voor P+R terreinen is dit nog niet mogelijk). De enige voorwaarde is dat er plaats moet zijn. Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente.  Bij het inloggen heb je een DigiD nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.
Alle veelgestelde vragen