P+R Terrein
Slinge

Slinge (metro) 763, 3086EZ

24/7 geopend 126 plekken vrij

Maak gemakkelijk de overstap op het metronet en rij daarna rechtstreeks de binnenstad in. Ideaal wanneer je ’s ochtends en ’s avonds de files rondom de binnenstad wilt vermijden.

Je betaalt € 2,- voor het parkeren op dit P+R terrein als je daarna verder reist met het openbaar vervoer.

Voorwaarden voor gereduceerd tarief:

  • Je reist met een OV-chipkaart en koopt binnen één uur na uitchecken een uitrijkaart bij de parkeerautomaat.
  • Na 72 uur treedt het normale tarief van € 0,50 per 18 minuten met een maximum van € 17,- per dag in werking.
  • Let op : je krijgt alleen korting als je reist met een OV chipcard (de oplaadbare kaart of de wegwerpkaart). Kaarten met acties van winkelketens en NS komen niet in aanmerking.

Wanneer je niet met het openbaar vervoer reist, dan betaal je het geldende parkeertarief van € 0,50 per 18 minuten met een maximum van € 17,- per dag.

Algemene informatie

Tarieven

Tarief
€0.50 per 18 minuten

Maximaal dagtarief
€17.00

Bij gebruik OV €2,00 per parkering.

Openingstijden

24 uur, 7 dagen per week

Betaalmogelijkheden

cash pin amex mastercard visa

Diensten

Toegankelijk voor rolstoelen Toegankelijk voor rolstoelen

Elektrisch opladen mogelijk Elektrisch opladen mogelijk

EHBO EHBO

Camera toezicht Camera toezicht

Kenmerken

190 cm Doorijhoogte

849 Parkeerplekken

4 Oplaadpunten aanwezig

Veelgestelde vragen

Kan ik voor mijn personeel voordelig parkeerplekken regelen?

Buiten de standaardproducten als uitrij- en waardekaarten en abonnementen is maatwerk altijd mogelijk. Dus neem voor de mogelijkheid 'voordelig parkeerplekken regelen voor het personeel' contact op met info@parkereninrotterdam.nl.

Waar kan ik uitrij- en waardekaarten bestellen?

Uitrij- en waardekaarten zijn kaarten die je als bedrijf van te voren aanschaft voor klanten of bezoekers. Met deze kaarten draag je bij in hun kosten voor het parkeren in een van de stadsgarages van gemeente Rotterdam. Er zijn diverse soorten uitrij- en waardekaarten: daguitrijkaarten, 24-uurs kaarten, geldwaardekaarten, tijdwaarde kaarten en avondkaarten. Uitrij- en waardekaartenkaarten bestel je gemakkelijk online bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam. Bij het inloggen heb je E-herkenning nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.

Hoe werkt online een parkeerplaats reserveren?

Met de online reserveringsmodule kan je vooraf online een parkeerplaats reserveren en betalen. Dit kan nu nog maar bij een beperkt aantal stadsgarages. Je rijdt binnen op basis van het opgegeven kenteken of via een verkregen QR-code. Wanneer je binnen de reserveringstijd de stadsgarage verlaat, hoef je ook niet meer vooraf langs de betaalautomaat. Naast speciale actietarieven bij bijvoorbeeld evenementen, bieden wij ook voordeelkaarten aan. Je vindt deze op de 'Jouw voordeel'-pagina.

Hoe kan ik een abonnement aanvragen?

Iedereen komt in aanmerking voor een abonnement in onze parkeergarages (voor P+R terreinen is dit nog niet mogelijk). De enige voorwaarde is dat er plaats moet zijn. Je vraagt heel makkelijk een abonnement aan bij Mijn Loket van de gemeente Rotterdam, alle parkeergarages op deze website worden namelijk beheerd of geëxploiteerd door de gemeente.  Bij het inloggen heb je een DigiD nodig. Meer informatie kan je vinden op www.rotterdam.nl/parkeren.
Alle veelgestelde vragen